Позитивна людина - щасливе суспільство

Як сьогодні можна оцінити настрій пересічного громадянина? Скажимо так: це не та щаслива і задоволена життям людина, яку хотілося би бачити насправді. Здається все налаштоване проти хорошого настрою. Сірі вулиці міста, похмуре, ридаюче небо, яке так і наштовхує на якісь сумні думки про жалюгідне буття людини. Доливають масла у вогонь загальна апатія і розчарування народу у виборах, які ж мали все змінити. По телевізору щодня говорять про покращення, а в кишенях пусто. І, що дивно. всі ніби то і забули, що на носі свята. Ок, не на носі, але й не за горами.
Скажіть, люди, як можна з вами такими жити? Кого не запитаєш: як справи? У відповідь лише чуєш, вибачте, жалюгідне ниття про маленьку зарплатню, невизначене майбутнє, і т. д.
Звичайно, що ті кошти, які ми сьогодні отримуємо при цьому будучи волами на службі наших урядовців, далеко не те про, що мріє студент у перспективі на першому курсі.
То що залишається? Продовжувати по маленьку заганяти себе в гріб, адже здоровя не сталеве. Хоча, знаючи якість того, що Made In China, можливо це і на краще.  Ні, цей варіант мене особисто не влаштовує. В такий не легкий час, ми маємо, як ніколи раніше, бути в позитивному настрої. Сіре  і похмуре місто? Купіть собі рожеву парасолю. Дощ лиє мов з відра? Уявіть, що він цілющій, має здатність змивати з вас весь той негатив, що так гнітить вас. Звичайно, повітрям харчуватися і одягатися не будете. Однак, повірте, є люди яким набагато гірше від вас. Ви живі? здорові (більш менш)? у вас є друзі, рідні, які вас підтримають?  Вітаю! Ви найщасливіша людина в світі! Тож вперед! Ваше життя лише у ваших руках, так як і ваш настрій! Побільше позитиву, адже саме ваш хороший настрій так потрібний нам усім сьогодні!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте