Хто спішить, той людей смішить...

Нещодавно мала змогу спостерігати кумедну картину. Проходячи повз палац Академічний, замітила ще здалеку пана Віталія Михайловича всього ,, при параді,, і дужих хлопців у формі, які, як здогадалася з інструментів в їхніх руках, належали до якого-небудь оркестру, мабуть. Принаймні грали марш вони чудово. Поки підходила ближче, помітила як до Академічного під'їхала машина. Пан Віталій спустився нижче по сходинках, подав знак офіцерам і ті почали грати марш так торжественно і… словом, музичної майстерності їм не бракує. Мені, людині, яка надто зайнята власними справами і не вельми вникає в політичні справи міста, стало дуже цікаво в честь кого такі урочистості. І ось відкрились дверцята, набігла ціла зграя журналістів, я очікувала побачити яку-небудь офіційну високопоставлену особу, явно не місцевого, а вищого значення. Можете уявити моє здивування, коли першим з машини вийшом пан Михайло Миколайович. Мимоволі згадався історичний факт, коли Катерина ІІ збудувала Петру І пам'ятник з написом ,, Вторая первому,,. Ось так виходить, продовжуємо традиції, раніше пам'ятники будували, а тепер влаштовують концерти один одному. Склалося враження, ніби Віталій Михайлович вирішив влаштувати урочистий прийом своєму ,, сусіду,,. Згодом я, звичайно, дізналася, що це все-таки приїжджала високопоставлена особа. Дійсно, наврядчи обидва вельмишановні пани навмисно організували таке посміховисько. Одначе, якби не панський менталітет наших політиків всюди першими просувати свій ніс, такого казусу точно не вийшло б. І пересічний перехожий побачив би, що пан Віталій зустрічає першим гостя, а не свого колегу. Отож, робимо висновки, щоб не стати посміховиськом для інших, як кажуть, хто спішить той людей смішить.

3 коментарі

Антон Шкуро
І справді питання показухи в політиці сьогодні гостре. Де, як не в нас всі навчені фарсувати. А приклад місцевому рівню показує Київ. Ну їх з тим пафосом. Працювати треба, а не співати один одному дифірамби.
В переддень Дня Незалежності, Славо, гарний у Вас аналіз політичних реалій. Підтримую! Персоналії мене цікавлять найменше. Мене турбує політика над ефективністю якої слід плідно працювати. І не важливо, хто того удостоюється. Аби результат, а не робота на камеру, хай їм Грець :-)
Володимир Антонюк
На близьку тему свого часу відписав М.Салітра depede.livejournal.com/21422.html
Ольга Мороз
Володимир, їм замість солі кокаїн треба давати, я впевнена що різницю вони відчують оскільки знайомі з цим продуктом…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте