Опіум для народу

Читаючи такий маразм розумієш, що ні фіга, Радянський союз не зник з карти світу, він лише трансформувався, а стіни лишились ті ж самі, створили свою альтернативну, а по суті плагіативну Заходу культуру і тільки прикриваєтесь, що унікальні, прикриваєтесь брехливими моральними та духовними цінностями: зажерливі попи на крузерах, тупі і боягузливі бюрократи, які в прислужниках в маразматичного царька. Коли у вас кричать про наш фашизм, на українських кордонах ловлять російських козачків зі свастикою на грудях. Коли у вас кричать про те, що в Одесі ми влаштували Хатинь, ви масово розстрілюєте наших солдат і збиваєте беззахисних в літаках.
            Так, назва держави інша, але ідеологія та ж сама — радянська. Стіна нерозуміння, стіна впертості, стіна недалекоглядності. Так, Путіну вдалося створити суспільство споживацього типу, в тому сенсі, що хавають вони в основному ідеологію та тупі новини. Деколи з їх новин просто дурієш і не розумієш як можна таке взагалі слухати. Настільки велика маса бруду, настільки велика маса брехні. Таке враження, що Росія без ворога жити не може. Подивіться як оживились рашки, коли це все почалось. Таке враження, що країна відродилась, хоча вона вже давно прогнила і продовжує гнити. Дійсно, деякі цивілізації на порозі свого зникнення переживали розквіт, коли під носом вже чути було гнилим смородом. Надіюсь, що це їх кінець. 
           Так смішно чути про геїв з Європи, гляньте на свій модний прігавор, хто у вас ведучий? та він виглядає на падружку Евеліни Хромченко. І ви ще говоритимете про геїв? Ви ж самі їх пропагуєте. А ваш Борька Маісєєв? то ще позоріще… Ви матюкаєте Захід в той час, коли більшість ваших ток-шоу — це жосткий плагіат на Захід, в російському телебаченні, як і в нашому, немає нічого унікального, все скатано тотально. Ви захлинаєтесь культурою Заходу, при цьому відрікаючись і роблячи вигляд, що це чуже. Ви хаваєте американський хот-дог, вдаючи, що це російський шашлик.
           Ви прикриваєтесь брехливими церквами, духовністю, в той момент, коли ваші храми відбирають в людей землю, житло, останнє. В той момент, коли ваші служителі духовні будують собі вілли під Москвою і грабують вас духовно. Ви кричите про аморальність Заходу, коли ваші батьки насилують ваших дітей, коли ваші собаки на вулицях загризають дітей, коли ваші діти, хто з горя, хто від великих грошей спиваються, страждають наркоманією. Ви кричите, що краще жити в помийній ямі з Путіним ніж в нормальній хаті з душом. Ви хаваєте відходи, вдаючи, що це російська ковбаса. Ви хаваєте в усіх сенсах Захід, який вам подають під виглядом вітчизняного виробника, в переносному сенсі слова. То хто з нас сліпий? Кого з нас дурять?
           Ну як можна в це вірити. Чи ви вже думаєте, що ми тут геть одуріли. Це жах. Найстрашніше, це те, що їх ніяк не переконаєш, а як? Якщо люди більше крім своєї рашки нічого не хочуть знати, бо то для них ікона. Історія нас розсудить, тільки жаль тих, хто не доживе до того часу.

Цей вірш не викликає в мене більше ніяких емоцій, бо давно вже звикла до тупих закидів, а тут ще й мєсноє творчєство, хтось вирішив підлизатись до царька. Раніше хоч нецензурщина в голові крутилась, зараз немає нічого, тільки співчуття людяності яка померла в їхніх душах, співчуття здоровому глузду, який втік, бо там його не треба. 

Какая ж это «Слава Украине»,
Когда людей своих же подло жгут???
Над нами Бог и зло однажды сгинет…
Виновные расплату понесут…

Когда в людей стреляли на Майдане,
От ужаса рыдало три страны.
Когда в Одессе жгло слепое пламя,
Майдан хотел и крови, и войны…

В сетях Евромайдан гордится теми,
Кто жёг людей живьём… Хатынь у нас…
Не люди, а зверей слепое племя…
Но ненависть однажды съест и вас…

За что же вы боролись на майдане,
Чтоб жгли людей, чтоб на Славянск войной?
Вы думали, с бандерой лучше станет?
Ну что ж… какой народ, такой герой…

Я знаю, адекватным людям стыдно,
Которые хотели перемен…
А радуется смерти только быдло…
Но злые мысли — их же вечный плен…

Там много пожилых и женщин тоже,
Которых вы, как Боги, обрекли…
Что жизни человеческой дороже?
Чего же жизнь другим не сберегли???

Да если б вы в огонь, людей спасая,
Не думая: майдан, антимайдан,
Не стало б страшным сном второе мая,
И был бы шанс стране подняться дан…

И только это было бы единством —
Спасать людей с огня, а не добить.
А то, что совершили — хуже свинства…
И вам теперь с вот этой правдой жить…

А правый сектор, гнилью перекошен,
С предателем бандерой в голове,
Как с неподъёмной и ненужной ношей,
Живёт в безумных планах о Москве…

Но вы для власти — лишь бумага, знайте,
Которую в рулонах продают…
Используют, как надо, и прощайте…
Воздастся вам с лихвой за жалкий труд…

Чёрт, как же мне за вас сегодня стыдно…
У вас тупая ненависть в глазах,
А вот любви к стране своей не видно.
Вы в свастике, а вовсе не в крестах…

У нас настала точка невозврата…
Дедов своих спросите о войне…
Не слава Украине, нет, ребята…
Позор моей взбесившейся стране!!!

4 коментарі

Наталіна Губко
у кожної нації своя хвороба, а в Росії- невиліковна… та й таке…
Ярослава Шеремета
чесно кажучи їх маразм викликає в мене апатію і не знаю розпач якийсь, пропащий народ… як би ж хоч нас на помойку не тягнули з собою.
Иван Воротняк
Рассєї потрібна тотальна дефрагментація залишків сірої речовини, хоча навряд чи це зараз реально…
Ярослава Шеремета
це вже настільки осіло в менталітеті й національній свідомості, що навіть тотальне промивання не допоможе…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте