Диванні війська наступають

Вже стільки було сказано негативного в адресу нинішньої влади, що хочеться додати кілька своїх коментарів.

Памятаєте, перед виборами експерти говорили, що люди, які в даний період керіватимуть державою ставлять на кон свої рейтинги і репутації, швидше всього це фінал їхньої політичної карєри. Адже для того, щоб вивести країну з кризи їм доведеться приймати непопулярні рішення, які не завжди можуть і повинні знаходити схвалення в народу. «Мінздрав попереджував»((  тАк і сталось. Мені здається, не важливо хто зараз при владі, вірніше не настільки важливо, країна котилась в цю прірву довго і наполегливо. Питання лише в тому, чи не скотилась би вона ще глибше при комусь іншому. Цікаво спостерігати за критикою в адресу влади, яка ніколи не існувала як політичний інститут. В нас ніколи не існувало президента чи верховної ради. Існували бізнесові клани, які називаючи себе владою ділили сфери впливу в країні. Тому, як вивести країну з кризи, коли власне культури урядових та владних інститутів не існує. Президент має вчитись на досвіді попереднього, адже кожна держава має свою унікальну політику, яка зумовлена історичними, ментальними, сусідськими, геополітичними та ін. особливостями. На який досвід має орієнтуватись Порошенко? Краще, хай виробляє свій. 

Якби жорстоко не звучало, але тут я погоджуюсь з відомим аналітиком Арестовичем. Війна виграється не так чисельністю тих хто вижив, а стратегією. Коли я бачу відеосюжети про перекриті дороги, мене це чесно кажучи бісить. Любі українки, у всіх нас є кохані, батьки, рідні чоловіки. Але доста прикривати їх юбками. Дайте їм побути чоловіками. Дозвольте їм виконати свою чоловічу роботу — захистити свій дім. Коли в роки другої світової війни Алан Тюрінг розшифрував Енігму, про це ніхто не кричав на весь світ, більше того, Англія пішла на великі жертви зі сторони цивільного населення, аби не видати свій успіх і це відіграло чи не вирішальну роль в ПЕРЕМОЗІ. Вона дістається не уникненням втрат, а їх мінімалізацією. Читала десь, що ця війна це наша розплата за аполітичність, несвідомість, не патріотичність. Так воно і є. Тільки після такого ми дійсно будемо цінувати цю незалежність, яку зараз ми виборюємо. 


Доста кричати в постах і на кухнях. Створюйте комітети, пишіть листи, йдіть під адміністрацію, ловіть політиків за горло, контролюйте,  ловіть за горло генералів, влаштуйте їм щоденні міні-майдани, не давайте їм розслаблятись. Якщо звичайно, у вас є кращий дієвіший спосіб вирішення ситуації. Ато знову всі поховались по нірках і пищать звідти Порошенко-дурак. Такий звук може хіба сколихнути павутиння в вашій голові, але не більше.  

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте