Чи є життя після весілля або чому не варто перетворюватись в Біг Маму чи Гену Букіна

Не так давно соцмережами ходив жарт: не дай Боже тобі виглядати так, ніби ти народила і присвятила себе дітям. З однієї сторони ця теза звучить абсурдно, але з іншої ...- саме через це, зі слів багатьох моїх друзів-чоловіків, вони не хочуть, а іноді й бояться одружуватись. 

З власних спостережень можу сказати, що таки існує такий «синдром одруженої жінки». Ви мабуть часто помічали, що дівчата, які до весілля були затятими тусовщицями, мріяли про стрибки з парашютом, мали неперевершену фігуру, тепер заповнюють свої акаунти малюнками діток, порадами мамам та цілою горою рецептів. Таке враження, що десь глибоко в середині них дрімав злий демон затятої мамаші. З милої, тендітної красуні (чи й не дуже, кому як пощастить) вона перетворються в біг маму, при чому не тільки для дітей, а й для чоловіка. 

Чимала частина знайомих мені чоловіків нарікають, що більшість дівчат, вийшовши заміж ставлять в блокнотику галочку і все… людина, яку він колись кохав, якою захоплювався кудись пропадає. Таке враження ніби місія виконана, далі піде розслабуха. 

Дівчата, що з вами є? Більшість розслабляється, оповивши шию свого мена купою діток, мовляв нікуди не дінеться. Це не так, єдине, що часто зупиняє чоловіків — це дійсно діти, але це кнопка стоп від розлучення, кнопки стоп від «коханки» фактично не існує, окрім тебе самої. Відносини, життя в подружжі — це важка робота і пахати доведеться обом. При чому,  в спортзалі і за книжками 

Для значної кількості дівчат весілля — це гарні фоточки в контакті від Славіка Самборського))) Проте, після фотосесії можна сісти і обїдатись заварними тістечками.

Після весілля багато хто  перестає не лише слідкувати за своїм зовнішнім виглядом, а й зростати в інтелектуальному плані, духовному. Але ж відносини — це певна можливість  для розвитку, для пізнання себе, а не привід для деградації. 

Пишу цей пост не для того щоб образити прекрасну половину людства, а тому що дійсно прикро таке слухати, при чому доволі часто. Звичайно, є й інші, ті на яких заглядаються і в 30 і в 40. Але таких не багато. Хоча тішить, що все таки в моєму оточенні таких жінок більшість 

Ще одне, значна частина як жінок так і чоловіків перестають бути цікавими. Розслабляються з пивком перед телевізором чи за шматочком наполеону в кафе з подругами, обговорюючи універ чи фізрука.  А ми ще дивуємось чому частішає кількість розлучень( Бо після знаменної події часто абсолютно змінюємось, знімаємо маску прекрасної леді і стаємо звичайною жіночкою в халаті та бігудях. А чоловіки тим часом, розчарувавшись в своїй обраниці, тишком нишком поглядають на інших і вам дуже пощастить якщо не кинуться на них як той чувачок в рекламі якобс на чашку кави. 

Звичайно це не привід впадати в депресію, очікуючи зради. Просто спробуйте залишитись тією ж людиною, якою вас покохали, збільшуючи з роками мудрість та досвід, а не пивний животик, бочкИ і рівень деградації.

Відносини — це важка робота обох, робота над собою насамперед, вона не повинна обмежуватись функціями хатньої робітниці та любителя пива і футболу.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте