"Шеф, всьо пропало" чи хтось бачить втрати замість можливостей

ну що ж шановні істерички з приводу ВК=) хочу вставити і своїх 5 копійок=)

Колись до ери вконтакті ми з друзями гуляли на вулиці, ходили на річку, катались на санках, ліпили сніговиків, в кавярнях ми спілкувались. Якщо ми бачили парочку закоханих, то вони тримались за ручки і мило дивились один одному в очі. У вільний час я читала книги, готувалась до уроків, ходила на волейбол, баскетбол і всяке таке) Чому? Та тому що мій час належав тільки мені, а не комусь іншому. Якщо потрібно було когось знайти я дзвонила чи зустрічалась особисто. МИ РОЗМОВЛЯЛИ!.. Знаєте в чому проблема нинішнього покоління? В тому, що настрочити купу повідомлень за 5 сек для них без проблем, а сказати кілька речень своїми словами, при цьому грамотно висловлюючись… це нестерпна мука. Покоління блогерів, постерів, лайків тощо, яке не звикло спілкуватись з людьми очі в очі. Не всі, але значна частина(

Мені сумно трохи за музику, якої в мене 2тис записів( але більше ні за чим. Можливо, люди нарешті вийдуть на вулиці, можливо, чоловіки все ж таки наберуться сміливості перейти від лайків фоточок до трояндочок і спілкування особисто))))

А найбільше, я все ж таки надіюсь, що друзі, пари і т д нарешті почнуть спілкуватись в реальності, а не сидячи за кілька см один від одного фізично і кілька км морально. Колись мене добряче напрягало, що мій колишній коханий тільки те і робив, що стирчав у своєму айфоні, в той момент, коли хотілось уваги і пагаваріть. 

Особисто я, 17 років пречудово жила без вк, фейсбук, твіттера і т д. і відчувала себе цілком нормальною людиною. 

Безперечно, закриття доступу до вк це не остаточна перемога над ФСБ=) можна знайти багато і інших шпаринок. Але розводити істерію, влаштовувати панахиди тощо… так ніби більших проблем немає. 

Інше питання, що таке рішення є не зовсім конституційним і дещо протирічить правам людини. Але що ж, закриття екс юа пережили, вк є насправді таким самими поширювачем піратського контенту, тому тут палиця з двох кінців фактично. За кордоном, людям за використання піратських сайтів інтернет відключають, принаймні в Штатах.

Ми хочемо в Європу, але не до кінця розуміємо, що там не буде ковбаси по 14 коп. Інтелектуальна та творча власність людини має мати право на повагу та відповідну винагороду. Фактично цінність вк полягає в безмежних можливостях отримувати та поширювати піратський контент, а спілкуватись можна і в безмежній кількості соцмереж, які нічим в принципі не гірші. 

До того ж, можливо, це дасть поштовх нашим програмістам придумати щось нормальне вітчизняне, яке до речі матиме шалену популярність і прибутковість у звязку з ліквідацією основного конкурента. Тому, замість того, щоб плакати за шарою варто було б задуматись над чимось якісно іншим. Нам пора злазити з російської голки, в тому числі переходити в інший інформаційно-соціальний простір. На Заході вк не є настільки поширеним і нічо,… люди якось живуть, при чому доволі непогано. 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте